Prosztata fűtéskezelés


a prosztata adenoma hatékony gyógymódja Krónikus prosztatitis súlyosbította

A szolgáltatás, valamint a Funkciót: Lehet kombinálni a távoli infravörös fénysugár fűtés kezelés, TDP elektromágneses kezelés, valamint hotpress kezelés Kínai Moxibustion terápia. A termék a következő funkciókkal rendelkezik: bemelegítés, majd kotor a csatornák, eloszlatni a szél, majd távolítsa el a ridegség, csökkenti a gyulladást, így könnyebben ains, incigorate a vérkeringést, javítja a mikro-keringést, felgyorsítva helyreállítási funkció a sérült szöveteket.

Ha átjuttam a prosztatitisz felett a lézer ára a prosztatitis kezelésére

Sructure, illetve Teljesítmény: Termék főbb szerkezetek áll a rugalmas TDP ásványi elem réteg, moxibustion, valamint acupoint kezelés réteg, pressoheating réteg, illetve a ragasztó réteg. Az elem tömege réteg, illetve a terápia réteg nem kevesebb, mint 30 mg.

Ureplasmosis és krónikus prosztatitis prostate volume calculator online

Felületi hőmérséklet a termék nem nagyobb, mint 65 fokos. Átlag hőmérséklet elem réteg a Prosztata fűtéskezelés nem kevesebb, mint 38 fok. Használat: 1.

Fürdők prostatitis terpentin fürdőszobákból Statisztika Prostatitis kor

Tiszta az érintett hely a használat előtt 2. Tépje fel a lezárt alumínium pack, majd vegye ki a pad 3.

Egyéb infó Címkék: microcurrent fejbőr masszírozó, férfi microcurrent, gyógytorna, elektroterápia, egészségügyi, hordozható elektroterápiás készülék, egyéni porvédő maszkot, ad készlet, electrod pad, metatron, memória ps2. Funkcióit: 1, az idegrendszer Ez nyilvánvaló hatások beállítása vegetatív zavarok. Javítja a funkcionális állapot, az agykéreg, megszünteti a fáradtság, javítja az alvást. Az alacsonyabb vérnyomás emelhet, valamint a magasabb vérnyomást csökkenteni lehet, ha a rendelet a központi idegrendszer.

Távolítsa el a védő papírt mindkét oldalán a Prosztata fűtéskezelés 4. Vedd fel a fekete elemek felületén az érintett részt, vagy acupoint 5. A pad melegszik maga után viszi ki a csomagot, akkor lehet eltávolítani, ha leáll a fűtés.

Mi történik a lökéshullám terápia során? - Dr. Merth Gábor urológus válaszol

Az egyszer használatos, csak 6.